Να στείλετε μήνυμα
προϊόντα
Γύρος εργοστασίων
Σπίτι >

Guangdong Asher Sports Industry Co., Ltd. Γύρος εργοστασίων

Guangdong Asher Sports Industry Co., Ltd. manufacturer production line
Guangdong Asher Sports Industry Co., Ltd. manufacturer production line
Guangdong Asher Sports Industry Co., Ltd.

Guangdong Asher Co. αθλητικής βιομηχανίας, ΕΠΕ.

Κίνα Guangdong Asher Sports Industry Co., Ltd. Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
Guangdong Asher Sports Industry Co., Ltd.
Guangdong Asher Sports Industry Co., Ltd.
Guangdong Asher Sports Industry Co., Ltd.
Guangdong Asher Sports Industry Co., Ltd.
Guangdong Asher Sports Industry Co., Ltd.
Guangdong Asher Sports Industry Co., Ltd.
Guangdong Asher Sports Industry Co., Ltd.
Guangdong Asher Sports Industry Co., Ltd.
Guangdong Asher Sports Industry Co., Ltd.
Guangdong Asher Sports Industry Co., Ltd.
Guangdong Asher Sports Industry Co., Ltd.
Guangdong Asher Sports Industry Co., Ltd.
Πληροφορίες λεπτομέρειας
Κύρια αγορά:
Βόρεια Αμερική , Νότια Αμερική , Δυτική Ευρώπη , Ανατολική Ευρώπη , Ανατολική Ασία , Νοτιοανατολική Ασία , Μέση Ανατολή , Αφρική , Ωκεανία , Σε όλο τον κόσμο
Επιχειρησιακός τύπος:
Εμπορικά σήματα:
ASHER/ENOCH
Αριθ. των υπαλλήλων::
150~300
Ετήσια πωλήσεις::
8000000-10000000
Έτος που καθιερώνεται::
2003
PC εξαγωγής::
80% - 90%
πελάτες που εξυπηρετούνται:
2000+
Περιγραφή λεπτομέρειας

Guangdong Asher η Co. αθλητικής βιομηχανίας, ΕΠΕ ιδρύθηκε το 2003. Ο ASHER είναι μια επιχείρηση που ενσωματώνει την Ε&Α, το σχέδιο, την παραγωγή, τις πωλήσεις και την υπηρεσία εγκαταστάσεων στον αθλητισμό που δαπεδώνει τη βιομηχανία.

Κατά τη διάρκεια των προηγούμενων 20 ετών, τα «η τεχνητή τύρφη ENOCH», «το υλικό δαπέδων αθλητικών δικαστηρίων του ASHER» και το μπέιζ-μπώλ και το σόφτμπολ «MEGIAS» προϊόντα σειράς αργίλου που καλλιεργούνται από το ASHER εμπιστεύονται βαθειά από τους πελάτες. Ο ASHER έχει περάσει την πιστοποίηση συστημάτων του ISO. Τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται ευρέως στους διάφορους μεγάλης κλίμακας επαγγελματικούς τομείς, τους τόπους συναντήσεως ανταγωνισμού, τα σχολεία, τους παιδικούς σταθμούς, τα δημόσια αθλητικά πάρκα και τα κυβερνητικά προγράμματα κ.λπ. Με το όραμα της οδήγησης των εγκαταστάσεων παγκόσμιου πράσινων και ευφυών αθλητισμού, ο ASHER είναι δεσμευμένος στη λήψη της ευθύνης, η επιδίωξη της αλήθειας και η ύπαρξη πραγματικές και εξυπηρετούν ακούραστα την παγκόσμια αγορά. Εμμένουμε πάντα στην επιχειρησιακή φιλοσοφία της προστασίας του περιβάλλοντος και η καινοτομία, βελτιώνει σθεναρά τα οικοδομικά υλικά αθλητικών τομέων. Η επαναληπτική βελτίωση, η ευφυείς καινοτομία και η ολοκλήρωση των νέων οικοδομικών υλικών είναι η αποστολή, που εξυπηρετεί την κινεζική αγορά και εξαγόμενος περισσότερο από στις δωδεκάδες των χωρών στην Ευρώπη, την Αμερική, τη Co. αθλητικής βιομηχανίας της Μέσης Ανατολής, της Νοτιοανατολικής Ασίας και Africa.Guangdong Asher, το ΕΠΕ ιδρύθηκε το 2003. Ο ASHER είναι μια επιχείρηση που ενσωματώνει την Ε&Α, το σχέδιο, την παραγωγή, τις πωλήσεις και την υπηρεσία εγκαταστάσεων στον αθλητισμό που δαπεδώνει τη βιομηχανία. Κατά τη διάρκεια των προηγούμενων 20 ετών, τα «η τεχνητή τύρφη ENOCH», «το υλικό δαπέδων αθλητικών δικαστηρίων του ASHER» και το μπέιζ-μπώλ και το σόφτμπολ «MEGIAS» προϊόντα σειράς αργίλου που καλλιεργούνται από το ASHER εμπιστεύονται βαθειά από τους πελάτες. Ο ASHER έχει περάσει την πιστοποίηση συστημάτων του ISO. Τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται ευρέως στους διάφορους μεγάλης κλίμακας επαγγελματικούς τομείς, τους τόπους συναντήσεως ανταγωνισμού, τα σχολεία, τους παιδικούς σταθμούς, τα δημόσια αθλητικά πάρκα και τα κυβερνητικά προγράμματα κ.λπ. Με το όραμα της οδήγησης των εγκαταστάσεων παγκόσμιου πράσινων και ευφυών αθλητισμού, ο ASHER είναι δεσμευμένος στη λήψη της ευθύνης, η επιδίωξη της αλήθειας και η ύπαρξη πραγματικές και εξυπηρετούν ακούραστα την παγκόσμια αγορά. Εμμένουμε πάντα στην επιχειρησιακή φιλοσοφία της προστασίας του περιβάλλοντος και η καινοτομία, βελτιώνει σθεναρά τα οικοδομικά υλικά αθλητικών τομέων. Η επαναληπτική βελτίωση, η ευφυείς καινοτομία και η ολοκλήρωση των νέων οικοδομικών υλικών είναι η αποστολή, που εξυπηρετεί την κινεζική αγορά και εξαγόμενος περισσότερο από στις δωδεκάδες των χωρών στην Ευρώπη, την Αμερική, τη Μέση Ανατολή, τη Νοτιοανατολική Ασία και την Αφρική.

 

Guangdong Asher Sports Industry Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

 

Guangdong Asher Sports Industry Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

 

Guangdong Asher Sports Industry Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

 

 

 

Γραμμή παραγωγής

Καλωσορίστε Guangdong Asher στη Co. αθλητικής βιομηχανίας, ΕΠΕ! Υπερηφανευόμαστε για την παρουσίαση της γραμμής παραγωγής κατάστασης προόδου μας, παραδίδοντας τα προϊόντα κορυφαίας ποιότητας για να ικανοποιήσουμε τις διαφορετικές ανάγκες των πελατών μας.

Guangdong Asher στη Co. αθλητικής βιομηχανίας, ΕΠΕ! , η διαδικασία παραγωγής μας ακολουθεί μια άνευ ραφής ροή της δουλειάς, που συνδυάζει την τεχνολογία εξεχουσών θέσεων και την ειδικευμένη χειροτεχνία. Από τις πρώτες ύλες στα τελειωμένα αγαθά, κάθε βήμα εκτελείται σχολαστικά για να εξασφαλίσει την ακρίβεια και την αποδοτικότητα.

Το εργοστάσιό μας καυχάται μια σειρά των προηγμένων μηχανημάτων, συμπεριλαμβανομένων των ρομποτικών γραμμών συνελεύσεων και των αυτοματοποιημένων ποιοτικών συστημάτων ελέγχου, που εγγυώνται τη συνεπή και αξιόπιστη παραγωγή. Αυτή η επένδυση στην τεχνολογία επιτρέπει σε μας για να παραδώσει τα προϊόντα των υψηλότερων προτύπων τηρώντας τις αυστηρές προθεσμίες.

Με μια ικανότητα παραγωγής 50000 τετραγωνικών μέτρων το μήνα, είμαστε εξοπλισμένοι καλά για να χειριστούμε τις μεγάλης κλίμακας διαταγές χωρίς συμβιβασμό στην ποιότητα. Η ομάδα πεπειραμένων επαγγελματιών μας είναι δεσμευμένη ώστε η εξασφάλιση ότι κάθε προϊόν που αφήνει τη δυνατότητά μας συναντά ή υπερβαίνει τους βιομηχανικά τυποποιημένους.

Guangdong Asher στη Co. αθλητικής βιομηχανίας, ΕΠΕ, η ποιότητα είναι η προτεραιότητά μας. Εμμένουμε αυστηρά στο ISO και άλλες σχετικές πιστοποιήσεις, οι οποίοι επικυρώνουν τη δέσμευσή μας για την τελειότητα. Αυτή η προσέγγιση μας έχει κερδίσει μακροπρόθεσμες συνεργασίες με τις κύριες επιχειρήσεις στις διάφορες βιομηχανίες.

Η ασφάλεια είναι κυρίαρχη στη δυνατότητά μας, και διατηρούμε τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας να προστατεύσουμε το εργατικό δυναμικό μας και να δημιουργήσουμε ένα ασφαλές εργασιακό περιβάλλον. Η ομάδα μας υποβάλλεται στην κανονική κατάρτιση, και δίνουμε προτεραιότητα στην ευημερία υπαλλήλων σε κάθε στάδιο της διαδικασίας παραγωγής.

Σαν περιβαλλοντικά-συνειδητή οργάνωση, έχουμε εφαρμόσει τις βιώσιμες πρακτικές να ελαχιστοποιήσουμε την περιβαλλοντική επίδρασή μας. Από την αποδοτική ενεργειακή χρήση για να σπαταλήσουμε τις στρατηγικές μείωσης, στοχεύουμε να συμβάλουμε θετικά στο πιό πράσινο μέλλον.

Μην πάρτε τη λέξη μας για το οι ικανοποιημένοι πελάτες μας μιλούν για τους. Λάβετε νέα από μερικούς από τους εκτιμημένους συνεργάτες μας που έχουν ωφεληθεί από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Εάν απαιτείτε την τεχνητή χλόη, την τρέχοντας διαδρομή ή το δάπεδο γυμναστικής, Guangdong Asher η Co. αθλητικής βιομηχανίας, ΕΠΕ είναι ο εμπιστευμένος συνεργάτης σας για την ποιότητα, την αξιοπιστία, και την καινοτομία. Μας ελάτε σε επαφή με για να συζητήσετε σήμερα πώς μπορούμε να εξυπηρετήσουμε στις συγκεκριμένες ανάγκες σας και να γίνουμε μέρος της πετυχημένης ιστορίας σας!

Guangdong Asher Sports Industry Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0Guangdong Asher Sports Industry Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1Guangdong Asher Sports Industry Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2Guangdong Asher Sports Industry Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3Guangdong Asher Sports Industry Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 4

OEM/ODM

Καλωσορίστε Guangdong Asher στη Co. αθλητικής βιομηχανίας, το ΕΠΕ, τον εμπιστευμένο συνεργάτη σας για το cOem και τις λύσεις ODM!

Τι είναι cOem και ODM;
- COem: Με τις υπηρεσίες cOem μας, κατασκευάζουμε τα προϊόντα βασισμένα στα υπάρχουσες σχέδια ή τις προδιαγραφές σας, εξασφαλίζοντας την ακριβή παραγωγή και την έγκαιρη παράδοση.
- ODM: Εάν χρειάζεστε τα καινοτόμα και αγορά-έτοιμα προϊόντα, η πεπειραμένη ομάδα σχεδίου μας πρόκειται εδώ να μετατρέψει τις ιδέες σας σε πραγματικότητα με τις υπηρεσίες ODM μας.

Εμπειρία και πείρα:
- Με πάνω από 20 έτη εμπειρίας στη βιομηχανία, έχουμε συνεργαστεί επιτυχώς με τους πελάτες από τους διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένου του σχολείου, της κυβέρνησης, και της αθλητικής λέσχης.
- Οι αφιερωμένες ομάδες μας έχουν τη σε βάθος γνώση των διαφορετικών αγορών, που επιτρέπουν σε μας για να εξυπηρετήσουν στις συγκεκριμένες ανάγκες σας και να παραδώσουν τις προσαρμοσμένες λύσεις.

Επιδεικνύοντας προηγούμενα προγράμματα:
- COem: Συνεργαμένος στενά με μια επιχείρηση αναδόχων, παραγάγαμε μια σειρά του συνήθεια-σχεδιασμένου γηπέδου ποδοσφαίρου που κάλυψε τις ακριβείς απαιτήσεις τους, που κερδίζουν μας μια μακροπρόθεσμη συνεργασία.
- ODM: Η ομάδα σχεδίου μας ανέπτυξε ένα καινοτόμο σύστημα και για την τρέχοντας διαδρομή, συνδυασμός κατάλληλος και περιβαλλοντικός, με συνέπεια μια με εμπορική επιτυχία γραμμή παραγωγής.

Προηγμένες βιομηχανικές εγκαταστάσεις:
- Οι βιομηχανικές εγκαταστάσεις εξεχουσών θέσεων μας επιτρέπουν σε μας για να χειριστούν τα προγράμματα οποιασδήποτε κλίμακας αποτελεσματικά, που εξασφαλίζει την υψηλής ποιότητας παραγωγή και την έγκαιρη παράδοση.

Αυστηρός ποιοτικός έλεγχος:
- Η ποιότητα είναι στον πυρήνα των διαδικασιών μας. Εφαρμόζουμε τα αυστηρά μέτρα ποιοτικού ελέγχου σε κάθε στάδιο της παραγωγής για να συναντήσουμε και να υπερβούμε τους βιομηχανικά τυποποιημένους.

Ευελιξία και προσαρμογή:
- Εάν είναι δευτερεύουσες ρυθμίσεις στα υπάρχοντα προϊόντα ή τη δημιουργία εξ ολοκλήρου των νέων λύσεων, η ομάδα μας είναι εύκαμπτη και προσαρμόσιμη για να καλύψει τις μοναδικές απαιτήσεις σας.

Πελάτης Testimonials:

«Guangdong Asher η Co. αθλητικής βιομηχανίας, υπηρεσίες cOem του ΕΠΕ έχει συμβάλει στη βελτίωση της αλυσίδας εφοδιασμού μας και τη μείωση των δαπανών παραγωγής.» - Πελάτης Α
«Η συνεργασία ODM με Guangdong Asher τη Co. αθλητικής βιομηχανίας, ΕΠΕ οδήγησε σε ένα παιχνίδι-μεταβαλλόμενο προϊόν που υπερέβη τις προσδοκίες μας.» - Πελάτης Β

Πιστοποιήσεις και συμμόρφωση:
- Είμαστε υπερήφανοι για να είμαστε ο ISO 9001 επικυρωμένος, που εξασφαλίζει τη δέσμευσή μας για τη συνεπείς ποιότητα και τη ικανοποίηση πελατών.

Εμπιστευτικότητα και προστασία IP:
- Καταλαβαίνουμε τη σημασία την πνευματική ιδιοκτησία σας και διατηρούμε την ακριβή εμπιστευτικότητα σε όλες τις διαδικασίες cOem και ODM.

Διαδικασία συνεργασίας:
- Από την ανάπτυξη έννοιας στην τελική παραγωγή, συνεργαζόμαστε στενά με τους πελάτες μας, η παροχή των κανονικών αναπροσαρμογών και η ενσωμάτωση ανατροφοδοτούν για να εξασφαλίσουν επιτυχημένα αποτελέσματα.

Πάρτε στη Co. αθλητικής βιομηχανίας του Asher αφής withGuangdong, ΕΠΕ σήμερα, και αρχίστε ένα ταξίδι της καινοτομίας και της επιτυχίας από κοινού. Εάν είναι cOem ή ODM, πρόκειται εδώ να φέρουμε τις ιδέες σας στη ζωή και να ωθήσουμε την επιχείρησή σας μπροστινή!

Guangdong Asher Sports Industry Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Ε&Α

Καλωσορίστε Guangdong Asher στη Co. αθλητικής βιομηχανίας, ΕΠΕ, όπου η καινοτομία δεν ξέρει κανένα όριο!

Η ομάδα Ε&Α μας: Συναντήστε την εξαιρετική ομάδα μας επιστημόνων, μηχανικών, και ερευνητών που είναι εμπαθείς για την ώθηση των ορίων της τεχνολογίας. Με τη διαφορετική πείρα και μια κίνηση για την τελειότητα, διαμορφώνουν τη σπονδυλική στήλη των πρωτοβουλιών Ε&Α εξεχουσών θέσεων μας.

Ιστορικό καινοτομίας: Κατά την τελευταία δεκαετία, έχουμε οδηγήσει τα πολυάριθμα προγράμματα σημαντικής Ε&Α που έχουν ξεσηκώσει τις διάφορες βιομηχανίες. Από τα προηγμένα υλικά στις έξυπνες τεχνολογίες, οι καινοτομίες μας έχουν συγκεντρώσει την αναγνώριση βιομηχανίας και έχουν αλλάξει τον τρόπο που οι επιχειρήσεις λειτουργούν.

Εγκαταστάσεις Ε&Α κατάστασης προόδου: Οι σύγχρονες ερευνητικές εγκαταστάσεις μας είναι εξοπλισμένες με την πιό πρόσφατη τεχνολογία και τα ειδικευμένα εργαστήρια, επιτρέποντας σε μας για να πραγματοποιήσουν τη σε βάθος έρευνα και την ανάπτυξη στις πολλαπλές επιστήμες.

Συνεργασία και συνεταιρισμοί: Ενθαρρύνουμε έναν πολιτισμό της συνεργασίας, συνεταιρισμός με τα κύρια πανεπιστήμια, τα ερευνητικά όργανα, και τους εμπειρογνώμονες βιομηχανίας. Αυτές οι συνεργασίες ενισχύουν την ανταλλαγή γνώσης μας, που τροφοδοτεί τις νέες ιδέες και που επιταχύνει την καινοτομία.

Διπλώματα ευρεσιτεχνίας και πνευματική ιδιοκτησία: Οι προσπάθειες Ε&Α μας έχουν οδηγήσει σε διάφορα διπλώματα ευρεσιτεχνίας και εμπορικά σήματα, που προστατεύουν τις μοναδικές δημιουργίες μας και που συμβάλλουν στην επιτυχία των πελατών μας.

Διαδικασία ανάπτυξης προϊόντος: Η ομάδα Ε&Α μας ακολουθεί μια αυστηρή διαδικασία ανάπτυξης προϊόντος, από την έννοια στην εμπορευματοποίηση. Η αυστηρές δοκιμή, η διαμόρφωση πρωτοτύπου, και η ανάλυση αγοράς είναι ακέραιες στην εξασφάλιση οι καινοτομίες ότι μας ικανοποιούν τις απαιτήσεις πελατών και υπερβαίνουν τις προσδοκίες.

Έρευνα αγοράς και ανάλυση τάσεων: Επενδύουμε στη λεπτομερείς έρευνα αγοράς και την ανάλυση τάσης για να μείνουμε μπροστά από την καμπύλη. Με την κατανόηση των αναγκών πελατών και την ανάδυση των τεχνολογιών, δημιουργούμε τις λύσεις που είναι όχι μόνο καινοτόμες αλλά και σχετικές και impactful.

Συνεχής εκμάθηση και κατάρτιση: Για να μείνουμε στην πρώτη γραμμή των βιομηχανιών μας, παρέχουμε στην ομάδα Ε&Α μας την τρέχουσα κατάρτιση και τις επαγγελματικές ευκαιρίες ανάπτυξης. Αυτό εξασφαλίζει ότι έχουν την πιό πρόσφατες γνώση και τις δεξιότητες για να αντιμετωπίσουν ακόμη και τις πιό σύνθετες προκλήσεις.

Βραβεία και αναγνωρίσεις: Η δέσμευσή μας για την καινοτομία μας έχει κερδίσει προσδίδουσες γόητρο βραβεία και αναγνωρίσεις, επιδεικνύοντας τις εξαιρετικές συνεισφορές της ομάδας Ε&Α μας στους αντίστοιχους τομείς τους.

Πελάτης Testimonials: Οι πελάτες μας έχουν δοκιμάσει τα μετασχηματιστικά αποτελέσματα μέσω των Ε&Α-οδηγημένων προϊόντων και των λύσεών μας. Βεβαιώνουν στη δυνατότητά μας να παρέχουμε τις τεχνολογίες εξεχουσών θέσεων που βελτιστοποιούν τις διαδικασίες και την επιχειρησιακή αύξηση κίνησής τους.

Μελλοντικό Roadmap: Κοιτάζοντας μπροστά, προβλέπουμε το μέλλον των βιώσιμων τεχνολογιών, των στοιχείο-οδηγημένων λύσεων, και των αποδιοργανωτικών καινοτομιών. Η Ε&Α μας roadmap περιγράφει τα συναρπαστικά προγράμματα που θα διαμορφώσουν τις βιομηχανίες και την κοινωνία οφελών συνολικά.

Περιπτωσιολογικές μελέτες: Ερευνήστε τις σε βάθος περιπτωσιολογικές μελέτες των προγραμμάτων Ε&Α, που καταδεικνύουν το ταξίδι από τον προσδιορισμό προβλήματος στην επιτυχή εφαρμογή οι λύσεις.

Guangdong Asher στη Co. αθλητικής βιομηχανίας, ΕΠΕ, η καινοτομία είναι όχι μόνο ένα τσιτάτο είναι η καρδιά όλων που. Μας ενώστε στην πρώτη γραμμή της τεχνολογικής προόδου και δημιουργήστε το φωτεινότερο μέλλον από κοινού.

Guangdong Asher Sports Industry Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0Guangdong Asher Sports Industry Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

Sitemap |  Πολιτική μυστικότητας | Καλή ποιότητα της Κίνας Λαστιχένια τρέχοντας διαδρομή EPDM Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2023-2024 rubberrunningtracks.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.