Να στείλετε μήνυμα
προϊόντα
λεπτομέρειες προϊόντων
Σπίτι > προϊόντα >
Σάντουιτς τύπων λαστιχένιες τρέχοντας επιφάνειες διαδρομής διαδρομής υλικές, προστατευόμενες από τους κραδασμούς αθλητικές

Σάντουιτς τύπων λαστιχένιες τρέχοντας επιφάνειες διαδρομής διαδρομής υλικές, προστατευόμενες από τους κραδασμούς αθλητικές

Τροποποιημένο: 300Ssqms
τιμή: Negotiable
Τυπική συσκευασία: Παλέτα
Προθεσμία παράδοσης: 7-10 ημέρες μετά από την κατάθεσή σας
Μέθοδος πληρωμής: L/C, T/T, Moneygram, Paypal, Western Union
Ικανότητα εφοδιασμού: 10000 sq.m το μήνα
Πληροφορίες λεπτομέρειας
Τόπος καταγωγής
Guangzhou, Κίνα
Μάρκα
ASHER
Πιστοποίηση
SGS, ISO
Αριθμό μοντέλου
AR-SP-01
Διάρκεια:
Υψηλός
Απορρόφηση κλονισμού:
Υψηλός
Ευελιξία:
Υψηλός
συντήρηση:
Χαμηλός
Μέγεθος:
Προσαρμοσμένος
Χρώμα:
Μαύρος
Όνομα:
Τρέχοντας διαδρομή συστημάτων σάντουιτς
Επιφάνεια:
Ομαλός
Ποσότητα παραγγελίας min:
300Ssqms
Τιμή:
Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες:
Παλέτα
Χρόνος παράδοσης:
7-10 ημέρες μετά από την κατάθεσή σας
Όροι πληρωμής:
L/C, T/T, Moneygram, Paypal, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς:
10000 sq.m το μήνα
Υψηλό Φως:

Λαστιχένιο τρέχοντας υλικό διαδρομής τύπων σάντουιτς

,

Προστατευόμενο από τους κραδασμούς λαστιχένιο τρέχοντας υλικό διαδρομής

,

Προστατευόμενες από τους κραδασμούς αθλητικές επιφάνειες διαδρομής

Περιγραφή προϊόντων

Σάντουιτς συστημάτων υψηλή κλονισμού τρέχοντας διαδρομή εγκατάστασης απορρόφησης εύκολη

Περιγραφή προϊόντων:

Ο ημι-προκατασκευασμένος πλαστικός διάδρομος έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

1. Παντός καιρού:

Το ημι-προκατασκευασμένο πλαστικό πεζοδρόμιο είναι ένα παντός καιρού πεζοδρόμιο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί αμέσως για την κατάρτιση, τους ανταγωνισμούς και τα παιχνίδια ακόμα και μετά από τη δυνατή βροχή ή μετά από 20 λεπτά του ξεπλύματος με ένα κατάλληλο σύστημα αποξηράνσεων, και η απόδοσή της παραμένει αμετάβλητη.

2. Άριστη ελαστικότητα:

Η απορρόφηση αντίκτυπου του ημι-προκατασκευασμένου διαδρόμου μπορεί να παραγάγει μια κατάλληλη δύναμη αναπήδησης για τους αθλητές, να προστατεύσει αποτελεσματικά τις ενώσεις και τους συνδέσμους των αθλητών, να μειώσει τη φυσική άσκηση των αθλητών, να μειώσει τον κίνδυνο τραυματισμού, και να βελτιώσει το επίπεδο ανταγωνισμού.

3. Αντιολισθητική ιδιοκτησία:

Το πλαστικό πεζοδρόμιο μπορεί να εξασφαλίσει ότι η επιφάνεια δεν είναι ολισθηρή, και παρέχει στους αθλητές ένα ασφαλές συναίσθημα της σταθερής επαφής. Ακόμη και στους υγρούς όρους και το άσχημο καιρό, μπορεί επίσης να εξασφαλίσει ότι οι αθλητές έχουν τα στερεά πόδια, αρχίζουν, επιταχύνουν, και τρέχουν γρήγορα και ακίνδυνα.

4. Καλές εξελιξιμότητα και αντίσταση καρφιών:

Δεδομένου ότι το ημι-προκατασκευασμένο υλικό πολυουρεθάνιου έχει διευκρινίσει τις απαιτήσεις εκτατής δύναμης, όταν διαπερνούν οι ακίδες των αθλητικών ακίδων την επιφάνεια του διαδρόμου, δεν θα προκαλέσει τη θραύση του ημι-προκατασκευασμένου TPU υλικού διαδρόμων, και έχει μια μακριά ζωή υπηρεσιών.

5. Αντοχή:

Η μόνος-δεμένη σύσταση που ψεκάζεται από την ειδική κόλλα για το διάδρομο και το υλικό topcoat έχει επίσης το καλές stretchability και την ελαστικότητα. Με την προσθήκη των νέων υλικών και των τεχνικών κατασκευής, τα κυρτά σιτάρια στο στρώμα επιφάνειας δεν είναι εύκολο να πεφθούν μακριά στη σταθερή τριβή με τα αθλητικά παπούτσια.

6. Προστασία του περιβάλλοντος:

Το υλικό του στρώματος απομονωτών TPU έχει ένα υψηλό πρότυπο της προστασίας του περιβάλλοντος. Η ουσία του στρώματος απομονωτών TPU είναι αφρισμένο θερμοπλαστικό πολυουρεθάνιο. Το υλικό είναι φιλικό προς το περιβάλλον και ανακυκλώσιμο. Δεν περιέχει οποιουσδήποτε επιβλαβείς διαλύτες και ανακυκλωμένα υλικά, και είναι αυστηρά σύμφωνα με τα νέα εθνικά πρότυπα. Εκτός από τη χρησιμοποίηση στα δικαστήρια διαδρομής, TPU έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως στα υλικά εμπορευματοκιβωτίων συσκευασίας και μεταφορών, το ναυτιλιακό εξοπλισμό, την απόσβεση δόνησης, το αυτοκίνητο εσωτερικό, το ανθρώπινο προστατευτικό εργαλείο και άλλους τομείς.

7. Ανώτερη σταθερότητα:

Το στρώμα απομονωτών TPU προκατασκευάζεται από το εργοστάσιο για να εξασφαλίσει τη σταθερότητα των διάφορων σωματικών ιδιοτήτων, που απεικονίζεται κυρίως σε: TPU έχει την καλή αντίσταση στα πετρέλαια (ορυκτέλαιο, ζωικά και φυτικά έλαια και λαδώνοντας πετρέλαια) και πολλούς διαλύτες οι επαγγελματικές διαδρομές φυλών μπορούν επίσης να παρέχουν τις μακροπρόθεσμες σωματικές ιδιότητες σταθερότητας, που παρατείνουν τη βέλτιστη ζωή υπηρεσιών της.

8. Φωτεινά χρώματα, dust-proof, αποστηρωμένος καθαρισμός, εύκολη συντήρηση και διαχείριση, και συμβάλλων beautification του ολόκληρου περιβάλλοντος:

Δεδομένου ότι το υλικό πολυουρεθάνιου δεν έχει καμία ηλεκτροστατική επίδραση, δεν απορροφά τη σκόνη, και δεν έχει καμία οργανική θρεπτική ουσία για τη βακτηριακή αύξηση, μπορεί να αποκαταστήσει τα αρχικά φωτεινά χρώματα μετά από να πλύνει και να ξεπλύνει με το νερό.

 

Πλεονεκτήματα των ημι-προκατασκευασμένων διαδρόμων:

 • Ανταποκριθείτε στα πρότυπα IAAF:
 • Τα ημι-προκατασκευασμένα προϊόντα είναι στρωμένα και έχουν την άριστη λειότητα
 • Καθαρίστε την πράσινης και του περιβάλλοντος προστασία γούστου,
 • Η ελαστικότητα είναι άριστη, και η απόδοση είναι πολύ περισσότερες από τρεις φορές αυτή των νέων εθνικών προτύπων
 • Μπορέστε να χρησιμοποιηθείτε εικοσιτέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο. Ισχυρή αντοχή, καλή καιρική αντίσταση, ισχυρή αντίσταση συμπίεσης, καλή ελαστικότητα, καλή απορρόφηση αντίκτυπου, ισχυρή αντίσταση καρφιών, επίπεδη, καλή προσκόλληση, ανθεκτική.
 • Ο ημι-προκατασκευασμένος TPU διάδρομος έχει την ανώτερη απόδοση σταθερότητας. Σύμφωνα με τη νέα εθνική τυποποιημένη δοκιμή, η επιμήκυνση στο σπάσιμο είναι περισσότερο από δύο φορές αυτή του παραδοσιακού πλαστικού διαδρόμου, ο οποίος μπορεί να παρατείνει τη ζωή υπηρεσιών του διαδρόμου.
 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

Τα ημι-προκατασκευασμένα υλικά σύνθεσης διαδρόμων αποτελούνται από τέσσερα στρώματα. Το κατώτατο στρώμα αποτελείται από ένα συγκολλητικό στρώμα, τα οποία εμμένουν ο διάδρομος στο ίδρυμά του. Το δεύτερο στρώμα είναι ένα ελαστικό στρώμα TPU που παρέχει την ελαστικότητα και αυξάνει τη διάρκεια. Το τρίτο στρώμα είναι ένα PU πυριτίου στρώμα που παρέχει την απαραίτητες σταθερότητα και τη δύναμη του διαδρόμου. Το τέταρτο και τελικό στρώμα είναι ένα αντιολισθητικό στρώμα επιφάνειας, το οποίο μπορεί να είναι είτε μια επιφάνεια ψεκασμού μορίων είτε μόνος-δεμένη επιφάνεια ψεκασμού σιταριού.

Αυτά τα τέσσερα συστατικά λειτουργούν μαζί για να διαμορφώσουν έναν εύρωστο και αξιόπιστο ημι-προκατασκευασμένο διάδρομο. Το συγκολλητικό κατώτατο στρώμα εξασφαλίζει ότι ο διάδρομος είναι ασφαλώς συνδεμένος με το ίδρυμά του, ενώ το ελαστικό στρώμα TPU παρέχει την ελαστικότητα και τη διάρκεια στο διάδρομο. Το PU πυριτίου στρώμα προσθέτει την απαραίτητες σταθερότητα και τη δύναμη, με το αντιολισθητικό στρώμα επιφάνειας που παρέχει μια κατασκευασμένη επιφάνεια για το ανώτερο πιάσιμο.

Ο συνδυασμός αυτών των τεσσάρων συστατικών δημιουργεί έναν ημι-προκατασκευασμένο διάδρομο που έχει αυξήσει τη σταθερότητα, τη δύναμη, και τη μακροζωία. Με αυτά τα τέσσερα συστατικά που λειτουργούν μαζί, ένας ημι-προκατασκευασμένος διάδρομος μπορεί να παρέχει τη μακράς διαρκείας απόδοση σε ποικίλα περιβάλλοντα.

 

Τεχνικές παράμετροι:

Ημι-προκατασκευασμένη πλαστική διαδικασία κατασκευής διαδρόμων:

1. Προτού να αρχίσει η διαδικασία οικοδόμησης, το ίδρυμα πρέπει να είναι επίπεδο και οι κάθετες και οριζόντιες κλίσεις της πρέπει να είναι καλύπτουν τις απαιτήσεις αποξηράνσεων του σταδίου. Προ-βάλτε τις γραμμές για το ίδρυμα της περιοχής.

2. Τοποθετήστε τους απαραίτητους ρόλους στις μονάδες μήκους στο διάδρομο που προγραμματίζεται να τοποθετηθεί για την ημέρα.

3. Μέσα σε μια ώρα από την περιοχή που είναι στον έλεγχο, είναι απαραίτητο να ανακατωθεί η απαραίτητη κόλλα βάσεων.

4. Χρησιμοποιώντας ένα ειδικό κάρρο, μεταφέρετε την ανακατωμένη κόλλα από την απαραίτητη περιοχή και την ξύστε ομοιόμορφα.

5. Βάλτε τα κουλουριασμένα υλικά, διανείμετε την κόλλα και την τακτοποιεί που ισιώνεται και σύμφωνα με τις γραμμές. Συμπαγής αυτό με τη βοήθεια ενός ειδικού κυλίνδρου.

6. Προετοιμάστε το πολυουρεθάνιο που το ελαστικό υλικό, αναμιγνύει αυτό βάσισε ομοιόμορφα στην αναλογία και διέδωσε το στρώμα ενίσχυσης επιφάνειας σύμφωνα με το απαραίτητο πάχος.

7. Αναμίξτε την κόλλα επιφάνειας και κολλήστε και χρησιμοποιήστε τον ψεκαστήρα διαδρόμων για να διαδώσετε την περιοχή στρώματος επιφάνειας γενικά όταν θεραπεύεται το στρώμα ενίσχυσης.

8. Αφότου το στρώμα επιφάνειας είναι απολύτως ξηρό, οροθετήστε το όριο διαδρόμων και καθαρίστε επάνω την περιοχή.

 

Εφαρμογές:

Ο ASHER AR-SP-01 τρέχοντας διαδρομή συστημάτων σάντουιτς είναι ένας υψηλός - ποιοτική, φιλική προς το περιβάλλον, και μακράς διαρκείας υπαίθρια λαστιχένια διαδρομή που είναι τέλεια για τους παντός καιρού όρους. Είναι ημι-προκατασκευασμένο, έτσι σημαίνει ότι είναι εύκολο να εγκαταστήσει και να διατηρήσει. Η διαδρομή γίνεται με μια ισχυρή δομή και είναι ενσωματωμένη για να εξασφαλίσει τη μέγιστες ευελιξία και τη διάρκεια. Το πάχος της διαδρομής είναι 10mm, καθιστώντας το ιδιαίτερα ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες και παρέχοντας την άριστη υποστήριξη για τους αθλητές. Πιστοποιείται από SGS και το ISO, και έρχεται με μια ελάχιστη ποσότητα διαταγής του 300sqms. Η τιμή είναι διαπραγματεύσιμη και ο χρόνος παράδοσης είναι 7-10 ημέρες, αφότου παραλαμβάνεται η πληρωμή. Η συσκευασία είναι παλέτα και οι όροι πληρωμής περιλαμβάνουν L/C, T/T, Moneygram, Paypal, και τη Western Union. Με μια δυνατότητα ανεφοδιασμού 10.000 sq.m το μήνα, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα έχετε μια συνεχή πρόσβαση στην καλύτερη ποιοτική τρέχοντας διαδρομή.

 

Προσαρμογή:

Τρέχοντας διαδρομή συστημάτων σάντουιτς

Εμπορικό σήμα: ASHER
Πρότυπος αριθμός: AR-SP-01
Θέση προέλευσης: Guangzhou, Κίνα
Πιστοποίηση: SGS, ISO
Ελάχιστη ποσότητα διαταγής: 300Ssqms
Τιμή: Διαπραγματεύσιμος
Λεπτομέρειες συσκευασίας: Παλέτα
Χρόνος παράδοσης: 7-10 ημέρες μετά από την κατάθεσή σας
Όροι πληρωμής: L/C, T/T, Moneygram, Paypal, Western Union
Δυνατότητα ανεφοδιασμού: 10000 sq.m το μήνα
Εξουσιοδότηση: 5 έτη
Ευελιξία: Υψηλός
Όνομα: Τρέχοντας διαδρομή συστημάτων σάντουιτς
Χρώμα: Μαύρος
Υλικό: Λάστιχο
Χαρακτηριστικά γνωρίσματα: Παντός καιρού χρησιμοποιημένη, τρέχοντας διαδρομή παιδικών χαρών, υπαίθρια λαστιχένια διαδρομή

 

FAQ:

Q1: Ποιο είναι το εμπορικό σήμα της τρέχοντας διαδρομής συστημάτων σάντουιτς;
Α1: Το εμπορικό σήμα της τρέχοντας διαδρομής συστημάτων σάντουιτς είναι ο ASHER.

Q2: Ποιος είναι ο πρότυπος αριθμός της τρέχοντας διαδρομής συστημάτων σάντουιτς;
A2: Ο πρότυπος αριθμός της τρέχοντας διαδρομής συστημάτων σάντουιτς είναι AR-SP-01.

Q3: Πού το σύστημα σάντουιτς τρέχει τη διαδρομή από;
A3: Η τρέχοντας διαδρομή συστημάτων σάντουιτς είναι από Guangzhou, Κίνα.

Q4: Ποιες πιστοποιήσεις η τρέχοντας διαδρομή συστημάτων σάντουιτς έχει;
A4: Η τρέχοντας διαδρομή συστημάτων σάντουιτς έχει SGS και του ISO τις πιστοποιήσεις.

Q5: Πόσο είναι η ελάχιστη ποσότητα διαταγής για την τρέχοντας διαδρομή συστημάτων σάντουιτς;
A5: Η ελάχιστη ποσότητα διαταγής για την τρέχοντας διαδρομή συστημάτων σάντουιτς είναι 300sqms.

Σάντουιτς τύπων λαστιχένιες τρέχοντας επιφάνειες διαδρομής διαδρομής υλικές, προστατευόμενες από τους κραδασμούς αθλητικές 0Σάντουιτς τύπων λαστιχένιες τρέχοντας επιφάνειες διαδρομής διαδρομής υλικές, προστατευόμενες από τους κραδασμούς αθλητικές 1

Συνιστώμενα προϊόντα
προϊόντα
λεπτομέρειες προϊόντων
Σάντουιτς τύπων λαστιχένιες τρέχοντας επιφάνειες διαδρομής διαδρομής υλικές, προστατευόμενες από τους κραδασμούς αθλητικές
Τροποποιημένο: 300Ssqms
τιμή: Negotiable
Τυπική συσκευασία: Παλέτα
Προθεσμία παράδοσης: 7-10 ημέρες μετά από την κατάθεσή σας
Μέθοδος πληρωμής: L/C, T/T, Moneygram, Paypal, Western Union
Ικανότητα εφοδιασμού: 10000 sq.m το μήνα
Πληροφορίες λεπτομέρειας
Τόπος καταγωγής
Guangzhou, Κίνα
Μάρκα
ASHER
Πιστοποίηση
SGS, ISO
Αριθμό μοντέλου
AR-SP-01
Διάρκεια:
Υψηλός
Απορρόφηση κλονισμού:
Υψηλός
Ευελιξία:
Υψηλός
συντήρηση:
Χαμηλός
Μέγεθος:
Προσαρμοσμένος
Χρώμα:
Μαύρος
Όνομα:
Τρέχοντας διαδρομή συστημάτων σάντουιτς
Επιφάνεια:
Ομαλός
Ποσότητα παραγγελίας min:
300Ssqms
Τιμή:
Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες:
Παλέτα
Χρόνος παράδοσης:
7-10 ημέρες μετά από την κατάθεσή σας
Όροι πληρωμής:
L/C, T/T, Moneygram, Paypal, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς:
10000 sq.m το μήνα
Υψηλό Φως

Λαστιχένιο τρέχοντας υλικό διαδρομής τύπων σάντουιτς

,

Προστατευόμενο από τους κραδασμούς λαστιχένιο τρέχοντας υλικό διαδρομής

,

Προστατευόμενες από τους κραδασμούς αθλητικές επιφάνειες διαδρομής

Περιγραφή προϊόντων

Σάντουιτς συστημάτων υψηλή κλονισμού τρέχοντας διαδρομή εγκατάστασης απορρόφησης εύκολη

Περιγραφή προϊόντων:

Ο ημι-προκατασκευασμένος πλαστικός διάδρομος έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

1. Παντός καιρού:

Το ημι-προκατασκευασμένο πλαστικό πεζοδρόμιο είναι ένα παντός καιρού πεζοδρόμιο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί αμέσως για την κατάρτιση, τους ανταγωνισμούς και τα παιχνίδια ακόμα και μετά από τη δυνατή βροχή ή μετά από 20 λεπτά του ξεπλύματος με ένα κατάλληλο σύστημα αποξηράνσεων, και η απόδοσή της παραμένει αμετάβλητη.

2. Άριστη ελαστικότητα:

Η απορρόφηση αντίκτυπου του ημι-προκατασκευασμένου διαδρόμου μπορεί να παραγάγει μια κατάλληλη δύναμη αναπήδησης για τους αθλητές, να προστατεύσει αποτελεσματικά τις ενώσεις και τους συνδέσμους των αθλητών, να μειώσει τη φυσική άσκηση των αθλητών, να μειώσει τον κίνδυνο τραυματισμού, και να βελτιώσει το επίπεδο ανταγωνισμού.

3. Αντιολισθητική ιδιοκτησία:

Το πλαστικό πεζοδρόμιο μπορεί να εξασφαλίσει ότι η επιφάνεια δεν είναι ολισθηρή, και παρέχει στους αθλητές ένα ασφαλές συναίσθημα της σταθερής επαφής. Ακόμη και στους υγρούς όρους και το άσχημο καιρό, μπορεί επίσης να εξασφαλίσει ότι οι αθλητές έχουν τα στερεά πόδια, αρχίζουν, επιταχύνουν, και τρέχουν γρήγορα και ακίνδυνα.

4. Καλές εξελιξιμότητα και αντίσταση καρφιών:

Δεδομένου ότι το ημι-προκατασκευασμένο υλικό πολυουρεθάνιου έχει διευκρινίσει τις απαιτήσεις εκτατής δύναμης, όταν διαπερνούν οι ακίδες των αθλητικών ακίδων την επιφάνεια του διαδρόμου, δεν θα προκαλέσει τη θραύση του ημι-προκατασκευασμένου TPU υλικού διαδρόμων, και έχει μια μακριά ζωή υπηρεσιών.

5. Αντοχή:

Η μόνος-δεμένη σύσταση που ψεκάζεται από την ειδική κόλλα για το διάδρομο και το υλικό topcoat έχει επίσης το καλές stretchability και την ελαστικότητα. Με την προσθήκη των νέων υλικών και των τεχνικών κατασκευής, τα κυρτά σιτάρια στο στρώμα επιφάνειας δεν είναι εύκολο να πεφθούν μακριά στη σταθερή τριβή με τα αθλητικά παπούτσια.

6. Προστασία του περιβάλλοντος:

Το υλικό του στρώματος απομονωτών TPU έχει ένα υψηλό πρότυπο της προστασίας του περιβάλλοντος. Η ουσία του στρώματος απομονωτών TPU είναι αφρισμένο θερμοπλαστικό πολυουρεθάνιο. Το υλικό είναι φιλικό προς το περιβάλλον και ανακυκλώσιμο. Δεν περιέχει οποιουσδήποτε επιβλαβείς διαλύτες και ανακυκλωμένα υλικά, και είναι αυστηρά σύμφωνα με τα νέα εθνικά πρότυπα. Εκτός από τη χρησιμοποίηση στα δικαστήρια διαδρομής, TPU έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως στα υλικά εμπορευματοκιβωτίων συσκευασίας και μεταφορών, το ναυτιλιακό εξοπλισμό, την απόσβεση δόνησης, το αυτοκίνητο εσωτερικό, το ανθρώπινο προστατευτικό εργαλείο και άλλους τομείς.

7. Ανώτερη σταθερότητα:

Το στρώμα απομονωτών TPU προκατασκευάζεται από το εργοστάσιο για να εξασφαλίσει τη σταθερότητα των διάφορων σωματικών ιδιοτήτων, που απεικονίζεται κυρίως σε: TPU έχει την καλή αντίσταση στα πετρέλαια (ορυκτέλαιο, ζωικά και φυτικά έλαια και λαδώνοντας πετρέλαια) και πολλούς διαλύτες οι επαγγελματικές διαδρομές φυλών μπορούν επίσης να παρέχουν τις μακροπρόθεσμες σωματικές ιδιότητες σταθερότητας, που παρατείνουν τη βέλτιστη ζωή υπηρεσιών της.

8. Φωτεινά χρώματα, dust-proof, αποστηρωμένος καθαρισμός, εύκολη συντήρηση και διαχείριση, και συμβάλλων beautification του ολόκληρου περιβάλλοντος:

Δεδομένου ότι το υλικό πολυουρεθάνιου δεν έχει καμία ηλεκτροστατική επίδραση, δεν απορροφά τη σκόνη, και δεν έχει καμία οργανική θρεπτική ουσία για τη βακτηριακή αύξηση, μπορεί να αποκαταστήσει τα αρχικά φωτεινά χρώματα μετά από να πλύνει και να ξεπλύνει με το νερό.

 

Πλεονεκτήματα των ημι-προκατασκευασμένων διαδρόμων:

 • Ανταποκριθείτε στα πρότυπα IAAF:
 • Τα ημι-προκατασκευασμένα προϊόντα είναι στρωμένα και έχουν την άριστη λειότητα
 • Καθαρίστε την πράσινης και του περιβάλλοντος προστασία γούστου,
 • Η ελαστικότητα είναι άριστη, και η απόδοση είναι πολύ περισσότερες από τρεις φορές αυτή των νέων εθνικών προτύπων
 • Μπορέστε να χρησιμοποιηθείτε εικοσιτέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο. Ισχυρή αντοχή, καλή καιρική αντίσταση, ισχυρή αντίσταση συμπίεσης, καλή ελαστικότητα, καλή απορρόφηση αντίκτυπου, ισχυρή αντίσταση καρφιών, επίπεδη, καλή προσκόλληση, ανθεκτική.
 • Ο ημι-προκατασκευασμένος TPU διάδρομος έχει την ανώτερη απόδοση σταθερότητας. Σύμφωνα με τη νέα εθνική τυποποιημένη δοκιμή, η επιμήκυνση στο σπάσιμο είναι περισσότερο από δύο φορές αυτή του παραδοσιακού πλαστικού διαδρόμου, ο οποίος μπορεί να παρατείνει τη ζωή υπηρεσιών του διαδρόμου.
 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

Τα ημι-προκατασκευασμένα υλικά σύνθεσης διαδρόμων αποτελούνται από τέσσερα στρώματα. Το κατώτατο στρώμα αποτελείται από ένα συγκολλητικό στρώμα, τα οποία εμμένουν ο διάδρομος στο ίδρυμά του. Το δεύτερο στρώμα είναι ένα ελαστικό στρώμα TPU που παρέχει την ελαστικότητα και αυξάνει τη διάρκεια. Το τρίτο στρώμα είναι ένα PU πυριτίου στρώμα που παρέχει την απαραίτητες σταθερότητα και τη δύναμη του διαδρόμου. Το τέταρτο και τελικό στρώμα είναι ένα αντιολισθητικό στρώμα επιφάνειας, το οποίο μπορεί να είναι είτε μια επιφάνεια ψεκασμού μορίων είτε μόνος-δεμένη επιφάνεια ψεκασμού σιταριού.

Αυτά τα τέσσερα συστατικά λειτουργούν μαζί για να διαμορφώσουν έναν εύρωστο και αξιόπιστο ημι-προκατασκευασμένο διάδρομο. Το συγκολλητικό κατώτατο στρώμα εξασφαλίζει ότι ο διάδρομος είναι ασφαλώς συνδεμένος με το ίδρυμά του, ενώ το ελαστικό στρώμα TPU παρέχει την ελαστικότητα και τη διάρκεια στο διάδρομο. Το PU πυριτίου στρώμα προσθέτει την απαραίτητες σταθερότητα και τη δύναμη, με το αντιολισθητικό στρώμα επιφάνειας που παρέχει μια κατασκευασμένη επιφάνεια για το ανώτερο πιάσιμο.

Ο συνδυασμός αυτών των τεσσάρων συστατικών δημιουργεί έναν ημι-προκατασκευασμένο διάδρομο που έχει αυξήσει τη σταθερότητα, τη δύναμη, και τη μακροζωία. Με αυτά τα τέσσερα συστατικά που λειτουργούν μαζί, ένας ημι-προκατασκευασμένος διάδρομος μπορεί να παρέχει τη μακράς διαρκείας απόδοση σε ποικίλα περιβάλλοντα.

 

Τεχνικές παράμετροι:

Ημι-προκατασκευασμένη πλαστική διαδικασία κατασκευής διαδρόμων:

1. Προτού να αρχίσει η διαδικασία οικοδόμησης, το ίδρυμα πρέπει να είναι επίπεδο και οι κάθετες και οριζόντιες κλίσεις της πρέπει να είναι καλύπτουν τις απαιτήσεις αποξηράνσεων του σταδίου. Προ-βάλτε τις γραμμές για το ίδρυμα της περιοχής.

2. Τοποθετήστε τους απαραίτητους ρόλους στις μονάδες μήκους στο διάδρομο που προγραμματίζεται να τοποθετηθεί για την ημέρα.

3. Μέσα σε μια ώρα από την περιοχή που είναι στον έλεγχο, είναι απαραίτητο να ανακατωθεί η απαραίτητη κόλλα βάσεων.

4. Χρησιμοποιώντας ένα ειδικό κάρρο, μεταφέρετε την ανακατωμένη κόλλα από την απαραίτητη περιοχή και την ξύστε ομοιόμορφα.

5. Βάλτε τα κουλουριασμένα υλικά, διανείμετε την κόλλα και την τακτοποιεί που ισιώνεται και σύμφωνα με τις γραμμές. Συμπαγής αυτό με τη βοήθεια ενός ειδικού κυλίνδρου.

6. Προετοιμάστε το πολυουρεθάνιο που το ελαστικό υλικό, αναμιγνύει αυτό βάσισε ομοιόμορφα στην αναλογία και διέδωσε το στρώμα ενίσχυσης επιφάνειας σύμφωνα με το απαραίτητο πάχος.

7. Αναμίξτε την κόλλα επιφάνειας και κολλήστε και χρησιμοποιήστε τον ψεκαστήρα διαδρόμων για να διαδώσετε την περιοχή στρώματος επιφάνειας γενικά όταν θεραπεύεται το στρώμα ενίσχυσης.

8. Αφότου το στρώμα επιφάνειας είναι απολύτως ξηρό, οροθετήστε το όριο διαδρόμων και καθαρίστε επάνω την περιοχή.

 

Εφαρμογές:

Ο ASHER AR-SP-01 τρέχοντας διαδρομή συστημάτων σάντουιτς είναι ένας υψηλός - ποιοτική, φιλική προς το περιβάλλον, και μακράς διαρκείας υπαίθρια λαστιχένια διαδρομή που είναι τέλεια για τους παντός καιρού όρους. Είναι ημι-προκατασκευασμένο, έτσι σημαίνει ότι είναι εύκολο να εγκαταστήσει και να διατηρήσει. Η διαδρομή γίνεται με μια ισχυρή δομή και είναι ενσωματωμένη για να εξασφαλίσει τη μέγιστες ευελιξία και τη διάρκεια. Το πάχος της διαδρομής είναι 10mm, καθιστώντας το ιδιαίτερα ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες και παρέχοντας την άριστη υποστήριξη για τους αθλητές. Πιστοποιείται από SGS και το ISO, και έρχεται με μια ελάχιστη ποσότητα διαταγής του 300sqms. Η τιμή είναι διαπραγματεύσιμη και ο χρόνος παράδοσης είναι 7-10 ημέρες, αφότου παραλαμβάνεται η πληρωμή. Η συσκευασία είναι παλέτα και οι όροι πληρωμής περιλαμβάνουν L/C, T/T, Moneygram, Paypal, και τη Western Union. Με μια δυνατότητα ανεφοδιασμού 10.000 sq.m το μήνα, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα έχετε μια συνεχή πρόσβαση στην καλύτερη ποιοτική τρέχοντας διαδρομή.

 

Προσαρμογή:

Τρέχοντας διαδρομή συστημάτων σάντουιτς

Εμπορικό σήμα: ASHER
Πρότυπος αριθμός: AR-SP-01
Θέση προέλευσης: Guangzhou, Κίνα
Πιστοποίηση: SGS, ISO
Ελάχιστη ποσότητα διαταγής: 300Ssqms
Τιμή: Διαπραγματεύσιμος
Λεπτομέρειες συσκευασίας: Παλέτα
Χρόνος παράδοσης: 7-10 ημέρες μετά από την κατάθεσή σας
Όροι πληρωμής: L/C, T/T, Moneygram, Paypal, Western Union
Δυνατότητα ανεφοδιασμού: 10000 sq.m το μήνα
Εξουσιοδότηση: 5 έτη
Ευελιξία: Υψηλός
Όνομα: Τρέχοντας διαδρομή συστημάτων σάντουιτς
Χρώμα: Μαύρος
Υλικό: Λάστιχο
Χαρακτηριστικά γνωρίσματα: Παντός καιρού χρησιμοποιημένη, τρέχοντας διαδρομή παιδικών χαρών, υπαίθρια λαστιχένια διαδρομή

 

FAQ:

Q1: Ποιο είναι το εμπορικό σήμα της τρέχοντας διαδρομής συστημάτων σάντουιτς;
Α1: Το εμπορικό σήμα της τρέχοντας διαδρομής συστημάτων σάντουιτς είναι ο ASHER.

Q2: Ποιος είναι ο πρότυπος αριθμός της τρέχοντας διαδρομής συστημάτων σάντουιτς;
A2: Ο πρότυπος αριθμός της τρέχοντας διαδρομής συστημάτων σάντουιτς είναι AR-SP-01.

Q3: Πού το σύστημα σάντουιτς τρέχει τη διαδρομή από;
A3: Η τρέχοντας διαδρομή συστημάτων σάντουιτς είναι από Guangzhou, Κίνα.

Q4: Ποιες πιστοποιήσεις η τρέχοντας διαδρομή συστημάτων σάντουιτς έχει;
A4: Η τρέχοντας διαδρομή συστημάτων σάντουιτς έχει SGS και του ISO τις πιστοποιήσεις.

Q5: Πόσο είναι η ελάχιστη ποσότητα διαταγής για την τρέχοντας διαδρομή συστημάτων σάντουιτς;
A5: Η ελάχιστη ποσότητα διαταγής για την τρέχοντας διαδρομή συστημάτων σάντουιτς είναι 300sqms.

Σάντουιτς τύπων λαστιχένιες τρέχοντας επιφάνειες διαδρομής διαδρομής υλικές, προστατευόμενες από τους κραδασμούς αθλητικές 0Σάντουιτς τύπων λαστιχένιες τρέχοντας επιφάνειες διαδρομής διαδρομής υλικές, προστατευόμενες από τους κραδασμούς αθλητικές 1

Sitemap |  Πολιτική μυστικότητας | Καλή ποιότητα της Κίνας Λαστιχένια τρέχοντας διαδρομή EPDM Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2023-2024 rubberrunningtracks.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.