Να στείλετε μήνυμα
προϊόντα
λεπτομέρειες προϊόντων
Σπίτι > προϊόντα >
Η στεγανή τρέχοντας διαδρομή τομέων χρωμάτισε τον τύπο κεραμιδιών πάχους 10mm

Η στεγανή τρέχοντας διαδρομή τομέων χρωμάτισε τον τύπο κεραμιδιών πάχους 10mm

Τροποποιημένο: 300Ssqms
τιμή: Negotiable
Τυπική συσκευασία: Παλέτα
Προθεσμία παράδοσης: 7-10 ημέρες μετά από την κατάθεσή σας
Μέθοδος πληρωμής: L/C, T/T, Moneygram, Paypal, Western Union
Ικανότητα εφοδιασμού: 10000 sq.m το μήνα
Πληροφορίες λεπτομέρειας
Τόπος καταγωγής
Guangzhou, Κίνα
Μάρκα
ASHER
Πιστοποίηση
SGS, ISO
Αριθμό μοντέλου
AR-SP-01
Πάχος:
10mm
καιρική αντίσταση:
Άριστος
Όνομα:
Τρέχοντας διαδρομή συστημάτων σάντουιτς
Υλικό:
Λάστιχο
Εγκατάσταση:
Εύκολος
συντήρηση:
Χαμηλός
Μέγεθος:
Προσαρμοσμένος
Επιφάνεια:
Ομαλός
Ποσότητα παραγγελίας min:
300Ssqms
Τιμή:
Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες:
Παλέτα
Χρόνος παράδοσης:
7-10 ημέρες μετά από την κατάθεσή σας
Όροι πληρωμής:
L/C, T/T, Moneygram, Paypal, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς:
10000 sq.m το μήνα
Υψηλό Φως:

Στεγανή τρέχοντας διαδρομή τομέων

,

Στεγανά 10mm λαστιχένια κεραμίδια

,

Χρωματισμένα λαστιχένια κεραμίδια 10mm

Περιγραφή προϊόντων

Το καιρικό ανθεκτικό χρώμα προσάρμοσε τα ομαλά προϊόντα επιφάνειας

Περιγραφή προϊόντων:

Τα πλεονεκτήματα των ημι-προκατασκευασμένων πλαστικών διαδρόμων
(1) παντός καιρού:
Το ημι-προκατασκευασμένο πλαστικό πεζοδρόμιο είναι ένα παντός καιρού πεζοδρόμιο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί αμέσως για την κατάρτιση, τους ανταγωνισμούς και τα παιχνίδια ακόμα και μετά από τη δυνατή βροχή ή μετά από 20 λεπτά του ξεπλύματος με ένα κατάλληλο σύστημα αποξηράνσεων, και η απόδοσή της παραμένει αμετάβλητη.
(2) άριστη ελαστικότητα:
Η απορρόφηση αντίκτυπου του ημι-προκατασκευασμένου διαδρόμου μπορεί να παραγάγει μια κατάλληλη δύναμη αναπήδησης για τους αθλητές, να προστατεύσει αποτελεσματικά τις ενώσεις και τους συνδέσμους των αθλητών, να μειώσει τη φυσική άσκηση των αθλητών, να μειώσει τον κίνδυνο τραυματισμού, και να βελτιώσει το επίπεδο ανταγωνισμού.
(3) αντιολισθητική ιδιοκτησία:
Το πλαστικό πεζοδρόμιο μπορεί να εξασφαλίσει ότι η επιφάνεια δεν είναι ολισθηρή, και παρέχει στους αθλητές ένα ασφαλές συναίσθημα της σταθερής επαφής. Ακόμη και στους υγρούς όρους και το άσχημο καιρό, μπορεί επίσης να εξασφαλίσει ότι οι αθλητές έχουν τα στερεά πόδια, αρχίζουν, επιταχύνουν, και τρέχουν γρήγορα και ακίνδυνα.
(4) καλές εξελιξιμότητα και αντίσταση καρφιών:
Δεδομένου ότι το ημι-προκατασκευασμένο υλικό πολυουρεθάνιου έχει διευκρινίσει τις απαιτήσεις εκτατής δύναμης, όταν διαπερνούν οι ακίδες των αθλητικών ακίδων την επιφάνεια του διαδρόμου, δεν θα προκαλέσει τη θραύση του ημι-προκατασκευασμένου TPU υλικού διαδρόμων, και έχει μια μακριά ζωή υπηρεσιών.
(5) αντοχή:
Η μόνος-δεμένη σύσταση που ψεκάζεται από την ειδική κόλλα για το διάδρομο και το υλικό topcoat έχει επίσης το καλές stretchability και την ελαστικότητα. Με την προσθήκη των νέων υλικών και των τεχνικών κατασκευής, τα κυρτά σιτάρια στο στρώμα επιφάνειας δεν είναι εύκολο να πεφθούν μακριά στη σταθερή τριβή με τα αθλητικά παπούτσια. , έχει την ισχυρή αντοχή.
(6) αντοχή:
Το υλικό του στρώματος απομονωτών TPU έχει ένα υψηλό πρότυπο της προστασίας του περιβάλλοντος. Η ουσία του στρώματος απομονωτών TPU είναι αφρισμένο θερμοπλαστικό πολυουρεθάνιο. Το υλικό είναι φιλικό προς το περιβάλλον και ανακυκλώσιμο. Δεν περιέχει οποιουσδήποτε επιβλαβείς διαλύτες και ανακυκλωμένα υλικά, και είναι αυστηρά σύμφωνα με τα νέα εθνικά πρότυπα. Εκτός από τη χρησιμοποίηση στα δικαστήρια διαδρομής, TPU έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως στα υλικά εμπορευματοκιβωτίων συσκευασίας και μεταφορών, το ναυτιλιακό εξοπλισμό, την απόσβεση δόνησης, το αυτοκίνητο εσωτερικό, το ανθρώπινο προστατευτικό εργαλείο και άλλους τομείς.
(7) ανώτερη σταθερότητα:
Το στρώμα απομονωτών TPU προκατασκευάζεται από το εργοστάσιο για να εξασφαλίσει τη σταθερότητα των διάφορων σωματικών ιδιοτήτων, που απεικονίζεται κυρίως σε: TPU έχει την καλή αντίσταση στα πετρέλαια (ορυκτέλαιο, ζωικά και φυτικά έλαια και λαδώνοντας πετρέλαια) και πολλούς διαλύτες οι επαγγελματικές διαδρομές φυλών μπορούν επίσης να παρέχουν τις μακροπρόθεσμες σωματικές ιδιότητες σταθερότητας, που παρατείνουν τη βέλτιστη ζωή υπηρεσιών της.
(8) φωτεινά χρώματα, dust-proof, αποστηρωμένος καθαρισμός, εύκολη συντήρηση και διαχείριση, και συμβάλλων beautification του ολόκληρου περιβάλλοντος:

Δεδομένου ότι το υλικό πολυουρεθάνιου δεν έχει καμία ηλεκτροστατική επίδραση, δεν απορροφά τη σκόνη, και δεν έχει καμία οργανική θρεπτική ουσία για τη βακτηριακή αύξηση, μπορεί να αποκαταστήσει τα αρχικά φωτεινά χρώματα μετά από να πλύνει και να ξεπλύνει με το νερό.
 

Πλεονεκτήματα των ημι-προκατασκευασμένων διαδρόμων:
 • Ανταποκριθείτε στα πρότυπα IAAF:
 • Τα ημι-προκατασκευασμένα προϊόντα είναι στρωμένα και έχουν την άριστη λειότητα
 • Καθαρίστε την πράσινης και του περιβάλλοντος προστασία γούστου,
 • Η ελαστικότητα είναι άριστη, και η απόδοση είναι πολύ περισσότερες από τρεις φορές αυτή των νέων εθνικών προτύπων
 • Μπορέστε να χρησιμοποιηθείτε εικοσιτέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο. Ισχυρή αντοχή, καλή καιρική αντίσταση, ισχυρή αντίσταση συμπίεσης, καλή ελαστικότητα, καλή απορρόφηση αντίκτυπου, ισχυρή αντίσταση καρφιών, επίπεδη, καλή προσκόλληση, ανθεκτική.
 • Ο ημι-προκατασκευασμένος TPU διάδρομος έχει την ανώτερη απόδοση σταθερότητας. Σύμφωνα με τη νέα εθνική τυποποιημένη δοκιμή, η επιμήκυνση στο σπάσιμο είναι περισσότερο από δύο φορές αυτή του παραδοσιακού πλαστικού διαδρόμου, ο οποίος μπορεί να παρατείνει τη ζωή υπηρεσιών του διαδρόμου.
 • Έχει την ανώτερη αντίσταση γδαρσίματος, δεν παράγει τη στατική ηλεκτρική ενέργεια, και εξασφαλίζει την ασφάλεια των αθλητών. Ακόμη και στους υγρούς όρους, οι αθλητές μπορούν να τρέξουν πιό ελεύθερα στον πλαστικό διάδρομο, χωρίς το φόβο κατά τη διάρκεια του αγώνα.
 • Ο συνδυασμός κόλλας και κενής τεχνολογίας ενισχύει πολύ τη συνδέοντας δύναμη μεταξύ της ασφάλτου και του διαδρόμου, και μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις των διάφορων επαγγελματικών γεγονότων.
 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

Αυτά τα ημι-προκατασκευασμένα υλικά σύνθεσης διαδρόμων γίνονται με τα ακόλουθα συστατικά:

 • Ένα κατώτατο συγκολλητικό στρώμα
 • Ένα ελαστικό στρώμα TPU
 • Ένα PU πυριτίου στρώμα
 • Ένα αντιολισθητικό στρώμα επιφάνειας, το οποίο μπορεί να είναι μια επιφάνεια ψεκασμού μορίων ή μια μόνος-δεμένη επιφάνεια ψεκασμού σιταριού
 

Τεχνικές παράμετροι:

Η ημι-προκατασκευασμένη πλαστική διαδικασία οικοδόμησης διαδρόμων απαιτεί το ίδρυμα της περιοχής για να είναι επίπεδο και να καλύψει τις απαιτήσεις αποξηράνσεων. Μετά από να προ-βάλει τις γραμμές για το ίδρυμα, τοποθετήστε τους απαραίτητους ρόλους στις μονάδες μήκους κάθε ρόλου. Κατόπιν, ανακατώστε την κόλλα βάσεων και χρησιμοποιήστε ένα ειδικό κάρρο για να την μεταφέρετε από την απαραίτητη περιοχή. Μετά από να διαδώσει και να συμπιέσει την κόλλα, διαδώστε το κουλουριασμένο υλικό επίπεδο.
Κατόπιν, προετοιμάστε το ελαστικό υλικό πολυουρεθάνιου και διαδώστε ένα στρώμα ενίσχυσης στην τοποθετημένη σπείρα TPU, επίσης σύμφωνα με το διευκρινισμένο πάχος. Μόλις θεραπευτεί το στρώμα ενίσχυσης, αναμίξτε την κόλλα και την κόλλα επιφάνειας και ψεκάστε το στρώμα επιφάνειας usingy ένας ψεκαστήρας διαδρόμων. Μόλις το στρώμα επιφάνειας είναι ξηρό, demarkate τα όρια διαδρόμων και καθαρός επάνω η περιοχή.

 

Εφαρμογές:

Τρέχοντας διαδρομή συστημάτων σάντουιτς από το ASHER

Η τρέχοντας διαδρομή συστημάτων σάντουιτς του Asher είναι η τέλεια επιλογή για οποιαδήποτε εφαρμογή. Η υψηλές ευελιξία και η διάρκεια παρέχουν τους γρήγορους χρόνους εγκαταστάσεων, ενώ το πάχος 10mm εξασφαλίζει μακροπρόθεσμη ζωή υπηρεσιών. Το ημι-προκατασκευασμένο τρέχοντας σύστημα διαδρομής μπορεί να προσαρμοστεί στις συγκεκριμένες ανάγκες σας, και με SGS και του ISO την πιστοποίησή της, μπορείτε να εμπιστευθείτε την ποιότητά της. Η ελάχιστη ποσότητα διαταγής είναι 300sqms, και η τιμή είναι διαπραγματεύσιμη. Ο χρόνος παράδοσης είναι 7-10 ημέρες μετά από την κατάθεσή σας, και οι όροι πληρωμής είναι L/C, T/T, Moneygram, Paypal, και η Western Union. Η δυνατότητα ανεφοδιασμού είναι 10000 sq.m το μήνα.

 

Προσαρμογή:

Τρέχοντας διαδρομή συστημάτων σάντουιτς

Εμπορικό σήμα: ASHER
Πρότυπος αριθμός: AR-SP-01
Θέση προέλευσης: Guangzhou, Κίνα
Πιστοποίηση: SGS, ISO
Ελάχιστη ποσότητα διαταγής: 300Ssqms
Τιμή: Διαπραγματεύσιμος
Λεπτομέρειες συσκευασίας: Παλέτα
Χρόνος παράδοσης: 7-10 ημέρες μετά από την κατάθεσή σας
Όροι πληρωμής: L/C, T/T, Moneygram, Paypal, Western Union
Δυνατότητα ανεφοδιασμού: 10000 sq.m το μήνα
Καιρική αντίσταση: Άριστος
Όνομα: Τρέχοντας διαδρομή συστημάτων σάντουιτς
Υλικό: Λάστιχο
Επιφάνεια: Ομαλός
Εξουσιοδότηση: 5 έτη
Η τρέχοντας διαδρομή συστημάτων σάντουιτς του Asher είναι η τέλεια επιλογή για την παιδική χαρά σας, δεδομένου ότι προσφέρει την παντός καιρού χρησιμοποιημένη και άριστη καιρική αντίσταση. Αποτελείται από το ανθεκτικό λαστιχένιο υλικό με μια ομαλή επιφάνεια, που καθιστά την ασφαλή και άνετη για το τρέξιμο. Παρέχει επίσης έναν ασφαλή δραπέτη για τα παιδιά σας. Η τρέχοντας διαδρομή συστημάτων σάντουίτς μας έχει πιστοποιηθεί από SGS και το ISO και έρχεται με μια πέντε ετών εξουσιοδότηση. Η ελάχιστη ποσότητα διαταγής είναι 300Ssqms και η τιμή είναι διαπραγματεύσιμη. Προσφέρουμε τη συσκευασία και την παράδοση παλετών μέσα σε 7-10 ημέρες μετά από την κατάθεσή σας.

 

FAQ:

Q1: Ποιο είναι το εμπορικό σήμα αυτού του προϊόντος;

Α1: Το εμπορικό σήμα αυτού του προϊόντος είναι ο ASHER.

Q2: Ποιος είναι ο πρότυπος αριθμός αυτού του προϊόντος;

A2: Ο πρότυπος αριθμός αυτού του προϊόντος είναι AR-SP-01.

Q3: Πού είναι αυτό το προϊόν από;

A3: Αυτό το προϊόν είναι από Guangzhou, Κίνα.

Q4: Ποια είναι η πιστοποίηση αυτού του προϊόντος;

A4: Αυτό το προϊόν πιστοποιείται από SGS και το ISO.

Q5: Ποια είναι η ελάχιστη ποσότητα διαταγής;

A5: Η ελάχιστη ποσότητα διαταγής είναι 300 sqms.
Η στεγανή τρέχοντας διαδρομή τομέων χρωμάτισε τον τύπο κεραμιδιών πάχους 10mm 0
 

Συνιστώμενα προϊόντα
προϊόντα
λεπτομέρειες προϊόντων
Η στεγανή τρέχοντας διαδρομή τομέων χρωμάτισε τον τύπο κεραμιδιών πάχους 10mm
Τροποποιημένο: 300Ssqms
τιμή: Negotiable
Τυπική συσκευασία: Παλέτα
Προθεσμία παράδοσης: 7-10 ημέρες μετά από την κατάθεσή σας
Μέθοδος πληρωμής: L/C, T/T, Moneygram, Paypal, Western Union
Ικανότητα εφοδιασμού: 10000 sq.m το μήνα
Πληροφορίες λεπτομέρειας
Τόπος καταγωγής
Guangzhou, Κίνα
Μάρκα
ASHER
Πιστοποίηση
SGS, ISO
Αριθμό μοντέλου
AR-SP-01
Πάχος:
10mm
καιρική αντίσταση:
Άριστος
Όνομα:
Τρέχοντας διαδρομή συστημάτων σάντουιτς
Υλικό:
Λάστιχο
Εγκατάσταση:
Εύκολος
συντήρηση:
Χαμηλός
Μέγεθος:
Προσαρμοσμένος
Επιφάνεια:
Ομαλός
Ποσότητα παραγγελίας min:
300Ssqms
Τιμή:
Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες:
Παλέτα
Χρόνος παράδοσης:
7-10 ημέρες μετά από την κατάθεσή σας
Όροι πληρωμής:
L/C, T/T, Moneygram, Paypal, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς:
10000 sq.m το μήνα
Υψηλό Φως

Στεγανή τρέχοντας διαδρομή τομέων

,

Στεγανά 10mm λαστιχένια κεραμίδια

,

Χρωματισμένα λαστιχένια κεραμίδια 10mm

Περιγραφή προϊόντων

Το καιρικό ανθεκτικό χρώμα προσάρμοσε τα ομαλά προϊόντα επιφάνειας

Περιγραφή προϊόντων:

Τα πλεονεκτήματα των ημι-προκατασκευασμένων πλαστικών διαδρόμων
(1) παντός καιρού:
Το ημι-προκατασκευασμένο πλαστικό πεζοδρόμιο είναι ένα παντός καιρού πεζοδρόμιο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί αμέσως για την κατάρτιση, τους ανταγωνισμούς και τα παιχνίδια ακόμα και μετά από τη δυνατή βροχή ή μετά από 20 λεπτά του ξεπλύματος με ένα κατάλληλο σύστημα αποξηράνσεων, και η απόδοσή της παραμένει αμετάβλητη.
(2) άριστη ελαστικότητα:
Η απορρόφηση αντίκτυπου του ημι-προκατασκευασμένου διαδρόμου μπορεί να παραγάγει μια κατάλληλη δύναμη αναπήδησης για τους αθλητές, να προστατεύσει αποτελεσματικά τις ενώσεις και τους συνδέσμους των αθλητών, να μειώσει τη φυσική άσκηση των αθλητών, να μειώσει τον κίνδυνο τραυματισμού, και να βελτιώσει το επίπεδο ανταγωνισμού.
(3) αντιολισθητική ιδιοκτησία:
Το πλαστικό πεζοδρόμιο μπορεί να εξασφαλίσει ότι η επιφάνεια δεν είναι ολισθηρή, και παρέχει στους αθλητές ένα ασφαλές συναίσθημα της σταθερής επαφής. Ακόμη και στους υγρούς όρους και το άσχημο καιρό, μπορεί επίσης να εξασφαλίσει ότι οι αθλητές έχουν τα στερεά πόδια, αρχίζουν, επιταχύνουν, και τρέχουν γρήγορα και ακίνδυνα.
(4) καλές εξελιξιμότητα και αντίσταση καρφιών:
Δεδομένου ότι το ημι-προκατασκευασμένο υλικό πολυουρεθάνιου έχει διευκρινίσει τις απαιτήσεις εκτατής δύναμης, όταν διαπερνούν οι ακίδες των αθλητικών ακίδων την επιφάνεια του διαδρόμου, δεν θα προκαλέσει τη θραύση του ημι-προκατασκευασμένου TPU υλικού διαδρόμων, και έχει μια μακριά ζωή υπηρεσιών.
(5) αντοχή:
Η μόνος-δεμένη σύσταση που ψεκάζεται από την ειδική κόλλα για το διάδρομο και το υλικό topcoat έχει επίσης το καλές stretchability και την ελαστικότητα. Με την προσθήκη των νέων υλικών και των τεχνικών κατασκευής, τα κυρτά σιτάρια στο στρώμα επιφάνειας δεν είναι εύκολο να πεφθούν μακριά στη σταθερή τριβή με τα αθλητικά παπούτσια. , έχει την ισχυρή αντοχή.
(6) αντοχή:
Το υλικό του στρώματος απομονωτών TPU έχει ένα υψηλό πρότυπο της προστασίας του περιβάλλοντος. Η ουσία του στρώματος απομονωτών TPU είναι αφρισμένο θερμοπλαστικό πολυουρεθάνιο. Το υλικό είναι φιλικό προς το περιβάλλον και ανακυκλώσιμο. Δεν περιέχει οποιουσδήποτε επιβλαβείς διαλύτες και ανακυκλωμένα υλικά, και είναι αυστηρά σύμφωνα με τα νέα εθνικά πρότυπα. Εκτός από τη χρησιμοποίηση στα δικαστήρια διαδρομής, TPU έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως στα υλικά εμπορευματοκιβωτίων συσκευασίας και μεταφορών, το ναυτιλιακό εξοπλισμό, την απόσβεση δόνησης, το αυτοκίνητο εσωτερικό, το ανθρώπινο προστατευτικό εργαλείο και άλλους τομείς.
(7) ανώτερη σταθερότητα:
Το στρώμα απομονωτών TPU προκατασκευάζεται από το εργοστάσιο για να εξασφαλίσει τη σταθερότητα των διάφορων σωματικών ιδιοτήτων, που απεικονίζεται κυρίως σε: TPU έχει την καλή αντίσταση στα πετρέλαια (ορυκτέλαιο, ζωικά και φυτικά έλαια και λαδώνοντας πετρέλαια) και πολλούς διαλύτες οι επαγγελματικές διαδρομές φυλών μπορούν επίσης να παρέχουν τις μακροπρόθεσμες σωματικές ιδιότητες σταθερότητας, που παρατείνουν τη βέλτιστη ζωή υπηρεσιών της.
(8) φωτεινά χρώματα, dust-proof, αποστηρωμένος καθαρισμός, εύκολη συντήρηση και διαχείριση, και συμβάλλων beautification του ολόκληρου περιβάλλοντος:

Δεδομένου ότι το υλικό πολυουρεθάνιου δεν έχει καμία ηλεκτροστατική επίδραση, δεν απορροφά τη σκόνη, και δεν έχει καμία οργανική θρεπτική ουσία για τη βακτηριακή αύξηση, μπορεί να αποκαταστήσει τα αρχικά φωτεινά χρώματα μετά από να πλύνει και να ξεπλύνει με το νερό.
 

Πλεονεκτήματα των ημι-προκατασκευασμένων διαδρόμων:
 • Ανταποκριθείτε στα πρότυπα IAAF:
 • Τα ημι-προκατασκευασμένα προϊόντα είναι στρωμένα και έχουν την άριστη λειότητα
 • Καθαρίστε την πράσινης και του περιβάλλοντος προστασία γούστου,
 • Η ελαστικότητα είναι άριστη, και η απόδοση είναι πολύ περισσότερες από τρεις φορές αυτή των νέων εθνικών προτύπων
 • Μπορέστε να χρησιμοποιηθείτε εικοσιτέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο. Ισχυρή αντοχή, καλή καιρική αντίσταση, ισχυρή αντίσταση συμπίεσης, καλή ελαστικότητα, καλή απορρόφηση αντίκτυπου, ισχυρή αντίσταση καρφιών, επίπεδη, καλή προσκόλληση, ανθεκτική.
 • Ο ημι-προκατασκευασμένος TPU διάδρομος έχει την ανώτερη απόδοση σταθερότητας. Σύμφωνα με τη νέα εθνική τυποποιημένη δοκιμή, η επιμήκυνση στο σπάσιμο είναι περισσότερο από δύο φορές αυτή του παραδοσιακού πλαστικού διαδρόμου, ο οποίος μπορεί να παρατείνει τη ζωή υπηρεσιών του διαδρόμου.
 • Έχει την ανώτερη αντίσταση γδαρσίματος, δεν παράγει τη στατική ηλεκτρική ενέργεια, και εξασφαλίζει την ασφάλεια των αθλητών. Ακόμη και στους υγρούς όρους, οι αθλητές μπορούν να τρέξουν πιό ελεύθερα στον πλαστικό διάδρομο, χωρίς το φόβο κατά τη διάρκεια του αγώνα.
 • Ο συνδυασμός κόλλας και κενής τεχνολογίας ενισχύει πολύ τη συνδέοντας δύναμη μεταξύ της ασφάλτου και του διαδρόμου, και μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις των διάφορων επαγγελματικών γεγονότων.
 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

Αυτά τα ημι-προκατασκευασμένα υλικά σύνθεσης διαδρόμων γίνονται με τα ακόλουθα συστατικά:

 • Ένα κατώτατο συγκολλητικό στρώμα
 • Ένα ελαστικό στρώμα TPU
 • Ένα PU πυριτίου στρώμα
 • Ένα αντιολισθητικό στρώμα επιφάνειας, το οποίο μπορεί να είναι μια επιφάνεια ψεκασμού μορίων ή μια μόνος-δεμένη επιφάνεια ψεκασμού σιταριού
 

Τεχνικές παράμετροι:

Η ημι-προκατασκευασμένη πλαστική διαδικασία οικοδόμησης διαδρόμων απαιτεί το ίδρυμα της περιοχής για να είναι επίπεδο και να καλύψει τις απαιτήσεις αποξηράνσεων. Μετά από να προ-βάλει τις γραμμές για το ίδρυμα, τοποθετήστε τους απαραίτητους ρόλους στις μονάδες μήκους κάθε ρόλου. Κατόπιν, ανακατώστε την κόλλα βάσεων και χρησιμοποιήστε ένα ειδικό κάρρο για να την μεταφέρετε από την απαραίτητη περιοχή. Μετά από να διαδώσει και να συμπιέσει την κόλλα, διαδώστε το κουλουριασμένο υλικό επίπεδο.
Κατόπιν, προετοιμάστε το ελαστικό υλικό πολυουρεθάνιου και διαδώστε ένα στρώμα ενίσχυσης στην τοποθετημένη σπείρα TPU, επίσης σύμφωνα με το διευκρινισμένο πάχος. Μόλις θεραπευτεί το στρώμα ενίσχυσης, αναμίξτε την κόλλα και την κόλλα επιφάνειας και ψεκάστε το στρώμα επιφάνειας usingy ένας ψεκαστήρας διαδρόμων. Μόλις το στρώμα επιφάνειας είναι ξηρό, demarkate τα όρια διαδρόμων και καθαρός επάνω η περιοχή.

 

Εφαρμογές:

Τρέχοντας διαδρομή συστημάτων σάντουιτς από το ASHER

Η τρέχοντας διαδρομή συστημάτων σάντουιτς του Asher είναι η τέλεια επιλογή για οποιαδήποτε εφαρμογή. Η υψηλές ευελιξία και η διάρκεια παρέχουν τους γρήγορους χρόνους εγκαταστάσεων, ενώ το πάχος 10mm εξασφαλίζει μακροπρόθεσμη ζωή υπηρεσιών. Το ημι-προκατασκευασμένο τρέχοντας σύστημα διαδρομής μπορεί να προσαρμοστεί στις συγκεκριμένες ανάγκες σας, και με SGS και του ISO την πιστοποίησή της, μπορείτε να εμπιστευθείτε την ποιότητά της. Η ελάχιστη ποσότητα διαταγής είναι 300sqms, και η τιμή είναι διαπραγματεύσιμη. Ο χρόνος παράδοσης είναι 7-10 ημέρες μετά από την κατάθεσή σας, και οι όροι πληρωμής είναι L/C, T/T, Moneygram, Paypal, και η Western Union. Η δυνατότητα ανεφοδιασμού είναι 10000 sq.m το μήνα.

 

Προσαρμογή:

Τρέχοντας διαδρομή συστημάτων σάντουιτς

Εμπορικό σήμα: ASHER
Πρότυπος αριθμός: AR-SP-01
Θέση προέλευσης: Guangzhou, Κίνα
Πιστοποίηση: SGS, ISO
Ελάχιστη ποσότητα διαταγής: 300Ssqms
Τιμή: Διαπραγματεύσιμος
Λεπτομέρειες συσκευασίας: Παλέτα
Χρόνος παράδοσης: 7-10 ημέρες μετά από την κατάθεσή σας
Όροι πληρωμής: L/C, T/T, Moneygram, Paypal, Western Union
Δυνατότητα ανεφοδιασμού: 10000 sq.m το μήνα
Καιρική αντίσταση: Άριστος
Όνομα: Τρέχοντας διαδρομή συστημάτων σάντουιτς
Υλικό: Λάστιχο
Επιφάνεια: Ομαλός
Εξουσιοδότηση: 5 έτη
Η τρέχοντας διαδρομή συστημάτων σάντουιτς του Asher είναι η τέλεια επιλογή για την παιδική χαρά σας, δεδομένου ότι προσφέρει την παντός καιρού χρησιμοποιημένη και άριστη καιρική αντίσταση. Αποτελείται από το ανθεκτικό λαστιχένιο υλικό με μια ομαλή επιφάνεια, που καθιστά την ασφαλή και άνετη για το τρέξιμο. Παρέχει επίσης έναν ασφαλή δραπέτη για τα παιδιά σας. Η τρέχοντας διαδρομή συστημάτων σάντουίτς μας έχει πιστοποιηθεί από SGS και το ISO και έρχεται με μια πέντε ετών εξουσιοδότηση. Η ελάχιστη ποσότητα διαταγής είναι 300Ssqms και η τιμή είναι διαπραγματεύσιμη. Προσφέρουμε τη συσκευασία και την παράδοση παλετών μέσα σε 7-10 ημέρες μετά από την κατάθεσή σας.

 

FAQ:

Q1: Ποιο είναι το εμπορικό σήμα αυτού του προϊόντος;

Α1: Το εμπορικό σήμα αυτού του προϊόντος είναι ο ASHER.

Q2: Ποιος είναι ο πρότυπος αριθμός αυτού του προϊόντος;

A2: Ο πρότυπος αριθμός αυτού του προϊόντος είναι AR-SP-01.

Q3: Πού είναι αυτό το προϊόν από;

A3: Αυτό το προϊόν είναι από Guangzhou, Κίνα.

Q4: Ποια είναι η πιστοποίηση αυτού του προϊόντος;

A4: Αυτό το προϊόν πιστοποιείται από SGS και το ISO.

Q5: Ποια είναι η ελάχιστη ποσότητα διαταγής;

A5: Η ελάχιστη ποσότητα διαταγής είναι 300 sqms.
Η στεγανή τρέχοντας διαδρομή τομέων χρωμάτισε τον τύπο κεραμιδιών πάχους 10mm 0
 

Sitemap |  Πολιτική μυστικότητας | Καλή ποιότητα της Κίνας Λαστιχένια τρέχοντας διαδρομή EPDM Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2023-2024 rubberrunningtracks.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.